Van Biesbrouck Steenovenstraat 57
Tel 051/40.26.72
8700 tielt
Fax 051/40.70.56
 
 
Silky terug naar producten merken
 
silky
vanaf 55€ btw incl.


wordt gebruik om dikke takken en kleine bomen te snoeien of te vellen zonder dat u een kettingzaag moet aanschaffen

Silky zagen

Um Kogyo Inc - Japan
Sinds 1919 is Um Kogyo Inc in Japan gespecialiseerd in het produceren van handzagen. Door de jarenlange ervaring hebben zij een wereldwijde reputatie van beste handzagen voor zowel de snoei- als de houtbewerkingsector opgebouwd. Steeds wordt met uiterste zorg de hoogste kwaliteit zagen geproduceerd en nieuw ontwikkeld naar de behoeftes van de consument. Vandaag de dag heeft Silky al meer dan 100 zagen in zijn programma. 
Silky maakt zagen met verschillende vertandingen voor verschillende doeleinden:

grove vertanding voor nat en zacht hout 
fijne vertanding voor droog en hard hout

Een Silky zaag is niet zomaar een zaag
Silky zagen zijn er voor uiteenlopende toepassingen. Zo zal de boomklimmer, meubelmaker, dakwerker, hovenier, timmerman, installateur, parqetteur, sloper of particulier altijd de juiste zaag kunnen uitzoeken. Bovendien onderkent elke gebruiker de uiterst fijne zaagsnede en het vlotte werk met deze Japanse trekzagen. Werken met een Silky zaag is minder arbeidsintensief, waardoor een hoger rendement wordt gehaald. Er is weinig kracht nodig om door het hout te komen. De tanden blijven langer scherp, en door de lage trillingen die het zagen veroorzaakt voelt het werken met Silky veel prettiger dan met andere zagen. Silky snoeizagen beschadigen 50% minder houtcellen, met als gevolg een vlugger snoeiherstel en minder kans op schimmelvorming.

Silky gebruikers waarderen als geen ander
-  de efficiëntie van de vlijmscherpe zaagbladen (inductief gehard en viervoudig geslepen).
-  de ergonomische handgrepen uit volrubber.
-  de unieke vormgeving en de onnavolgbare zaagsnede.

Zeer uitgebreid programma
Silky biedt een compleet programma zagen aan, voor snoeiwerk en houtbewerking, van vouwzagen tot holsterzagen, van gebogen tot rechte zaagbladen met telkens een ruime keuze in vertanding. Telescopische zagen zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,40 m tot wel 7,70 m. Er zijn zelfs specifieke zagen die onder bepaalde omstandigheden inzetbaar
zijn, zoals voor het zagen van boomwortels of het zagen van deurdorpels.