Van Biesbrouck Steenovenstraat 57
Tel 051/40.26.72
8700 tielt
Fax 051/40.70.56
 
 
ferris is 600 Z terug naar producten merken
 
ferris is 600 Z
richtprijs 7995€ btw incl.

De Ferris IS 600 Z is een zeer compacte Zero Turnmaaier met een krachtige motor. Een ideale machine voor hoveniers, campings en de grotere particulier. Deze uiterst comfortabel rijdende machine biedt grote prestaties.
Het unieke veersysteem is "slechts" een van de voornaamste kenmerken van de Zero Turns van Ferris.

Ook de ferris 600 is voorzien van het gepatenteerde veersysteem. Dit systeem wordt toegepast op alle vier de wielen. Hierdoor heeft de gebruiker een onovertroffen comfort en maximaliseerd het maaibeeld, doordat contouren perfect worden gevolgd.Het ruime bestuurdersplatform zorgt voor veel beenruimte. Rechts van de bestuuder is het complete dashboard binnen handbereik.

ferris 600

Het maaidek heeft een werkbreedte van 112 cm en heeft standaard een mulchsysteem. Het maaidek wordt gelift via een voetpedaal.
De keuze van de maaihoogte wordt gedaan via een pen/gat systeem en is varieerbaar van 38 mm tot 127 mm.
De zijkant van het maaidek heeft extra slijtstrippen voor een lange levensduur.De Ferris 600 is uitgerust met een twee cilinder 24 pk Briggs en Stratton benzinemotor. Deze zeer betrouwbare motor heeft een lange levensduur, mede dankzij het unieke filtersysteem.
Een 21 liter grootte brandstoftank zorgt ervoor, dat men lang kan werken zonder onderbrekingen. 
De motor is goed toegankeljk voor service.De aandrijving geschiedt op de achterwielen. Deze worden aangedreven door Hydro Gear ZT 3400 onafhankelijke aandrijving.
Aandrijfas heeft een diameter van 31,75 mm.De brandstoftank heeft een inhoud van 20,82 liter. De grote vulopening zorgt ervoor, dat u gemakkelijk kunt tanken.
De tank bevindt zich aan de linkerzijde van de gebruiker. 
Een cuphouder is geintegreerd. 
De tank is voorzien van viton afdichting. Ook is de tank voorzien van een indicator.