Van Biesbrouck Steenovenstraat 57
Tel 051/40.26.72
8700 tielt
Fax 051/40.70.56
 
 
ferris is 700 Z terug naar producten merken
 
ferris is 700 Z
richtprijs 8795€ btw incl.

Ook de Ferris 700 is voorzien van het gepatenteerde veersysteem. Dit veersysteem wordt toegepast op alle vier de wielen.Hierdoor heeft de gebruiker een onovertroffen comfort en maximaliseert het maaibeeld doordat contouren perfect worden gevolgd.Het ruime bestuurdersplatform zorgt voor veel beenruimte. Rechts van de bestuurder is het complete dashboard binnen handbereik.

Het ICD maaidek heeft een werkbreedte van 132 cm en heeft standaard een mulchsysteem.Het maaidek wordt gelift via een voetpedaal.
De keuze van de maaihoogte wordt gedaan via een pen/gat systeem en is varieerbaar van 38 mm to 127 mm.
De zij- en voorkant van het maaidek hebben extra slijtstrippen voor een lange levensduur.


De Ferris 700 is uitgerust met een twee cilinder 27 pk Briggs & Stratton benzinemotor. Deze zeer betrouwbare motor heeft een lange levensduur, mede dankzij het unieke filtersysteem.
Een 21 liter grootte brandstoftank zorgt ervoor, dat men lang kan werken zonder onderbrekingen.
De motor is goed toegankelijk voor service. De zwaar uitgevoerde achterbumper is ter bescherming van het motorcompartiment.

De aandrijving geschiedt op de achterwielen. Deze worden aangedreven door Hydro Gear ZT 3400 onafhankelijke aandrijving. Aandrijfas heeft een diameter van 31,75 mm

De brandstoftank heeft een inhoud van 20,82 liter. De grote vulopening zorgt ervoor, dat u gemakkelijk kunt tanken. De tank bevindt zich aan de linkerzijde van de gebruiker.
Een cuphouder is geintegreerd. 
De tank is voorzien van viton afdichting. Ook is de tank voorzien van een indicator.