Van Biesbrouck Steenovenstraat 57
Tel 051/40.26.72
8700 tielt
Fax 051/40.70.56
 
 
Iseki TH4335 Mech. terug naar producten merken
 
iseki TH4335
voor meer inlichtingen gelieve contact met ons op te nemen
Compacttrekker met een 33 pk,3 cilinder dieselmotor, waarbij de beugel in het midden geplaatst is.
De servicepunten van deze compacttreker zijn zeer gemakkelijk bereikbaar doordat de motorkap ondersteund wordt door een gasveer wanneer men deze opent.
De Iseki TH 4335 heeft standaard 8 versnellingen vooruit en 8 achteruit.
De zwaar uitgevoerde vooras heeft een draagvermogen van 1200 kg, welke vooral tot uiting komt bij gebruik van werktuigen in de fronthef of bij het werken met een voorlader.

Alle belangrijke bedieningshandels zijn binnen handbereik gemonteerd. Deze handels hebben allen een kleurcodering zodat er een duidelijk onderscheid is. Standaard zijn de trekkers voorzien van een cruise controle en 2 dubbel werkende ventielen.
Het dashboard is niet alleen zeer modern vorm gegeven, maar voorziet u ook van alle noodzakelijk informatie. Zo is het toerental van de motor zeer goed afleesbaar. Tevens kunt u in één opslag zien of de aftakas, 4 wd of parkeerrem is ingeschakeld.
De hydrostatische rijaandrijving is voorzien van twee groepen. Met de onafhankelijke pedalen kunt eenvoudig de rijsnelheid bepalen. Tevens is het veranderen van rijrichting zeer eenvoudig.De volgende maaideks zijn leverbaar voor de Iseki TH 4000 series:
- 152 cm zijlossend, middenmaaier
- 137 cm en 160 cm frontmaaiers met achterlozing en als optie een mulchsetEr is voor de Iseki TH 4000 series een originele Iseki voorlader leverbaar. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 750 kg.
De combinatie van een voorlader wanneer er een fronthef wordt gemonteerd is mogelijk. De voorlader wordt via een joystick bedien.
Voor de voorlader is ook een palletvork en mestvork leverbaar.

De Iseki 3 cilinder is de sterke troef van deze trekkers. Hij biedt een zeer hoog vermogen. Dit wordt bereikt bij een zeer laag toerental. 
De servicepunten zijn zeer gemakkelijk bereikbaar. De motorkap wordt ondersteund door een gasveer wanneer u hem opent. De Iseki TH 4335 heeft een 1498 cc motor met een vermogen van 33 pk.Een volwaardige cabine is natuurlijk leverbaar voor de Iseki TH 4000 series. De cabine kent een zeer ruime instap en door de vlakke vloer biedt deze zeer veel beenruimte. Het grote glasoppervlak geeft de gebruiker een goed zicht rondom.
De wegverlichting achter is hoog geplaatst zodat deze goed zichtbaar is indien er een werktuig in de achterhef is gemonteerd.

In de hefinrichting achter kan een Bomford heggenknipper worden gemonteerd. Er is keuze tussen kabelbediening en elektrische bediening.
Met deze heggenknipper kan men zowel links als rechts van de trekker werken.
Vanwege het gewicht, stabiliteit en zware achterbrug constructie is het ook mogelijk het type Bomford Robin 325 te bevestigen.
Op dit model van Bomford kunt u verschillende werktuigen monteren zoals een heggenschaar, klepelmaaier en een mulchmaaidek.De Iseki 4335 is uitermate geschikt voor het gebruik van grondbewerkingsmachines. De grote wielen en krachtige motor geven een geweldige trekkracht. Het hoge hefvermogen van 1100 kg en de zwaar uitgevoerde achterbrug maken het mogelijk brede werktuigen te gebruiken.De trekker kan worden voorzien van een originele Iseki fronthef en frontaftakas. De fronthef is zeer kort aangebouwd en wordt afgesteund. De combinatie van fronthef en een voorlader is ook mogelijk. In de fronthef kan een borstel worden gemonteerd met als optie een hydraulische schuinverstelling. Tevens is het mogleijk om een opvangbak of een frontschuif te monteren