Van Biesbrouck Steenovenstraat 57
Tel 051/40.26.72
8700 tielt
Fax 051/40.70.56
 
 
Iseki TM3160 terug naar producten merken
 
iseki tm3160
voor verder informatie gelieve contact met ons te nemen
Compact, sterk en wendbaar.
De TM 3160 biedt u een trekker met een 3 cilinder Iseki dieselmotor met een motorvermogen van 16,5 pk.U verwacht van een compacttrekker dat hij bedrijfszeker zijn werk verricht. Een eigen gezicht heeft. En technisch hoogstaand is, maar met een eenvoudige bediening.
Wenst u een trekker met een gunstig prijs/kwaliteitsverhouding en toch diverse vormen van werk te verrichten dan bent u met de TM 3160 op het juiste adres.

Alle belangrijke bedieningshandels zijn binnen handbereik gemonteerd. Deze handels hebben allen een kleurcodering zodat er een duidelijk onderscheid is. De mechanisch aangedreven TM 3160 heeft twee groepen en per groep 3 versnellingen vooruit en 2 achteruit, waardoor deze trekker 6 versnellingen vooruit heeft en 2 achteruit.

Het grote bestuurdersplatform geeft de gebruiker veel ruimte. Het dashboard geeft u alle benodigde informatie.De Iseki 3 cilinder is de sterke troef van deze trekker. Hij biedt een zeer hoog vermogen. Dit wordt bereikt bij een zeer laag toerental. De motor kent een zeer hoog koppel. De servicepunten zijn zeer gemakkelijk bereikbaar. De Iseki TM 3160 heeft een 928 cc motor met een vermogen van 16,5 pkDe transmissie heeft een mechanische aandrijving met 6 versnellingen vooruit en 2 versnellingen achteruit.

Een volwaardige cabine is natuurlijk leverbaar voor de Iseki TM 3160. De cabine kent een zeer ruime instap en door de vrijwel vlakke vloer biedt deze zeer veel beenruimte. Het grote glasoppervlak geeft de gebruiker een goed zicht rondom.De trekker kan worden voorzien van een originele Iseki fronthef en frontaftakas . De fronthef is zeer kort aangebouwd en wordt afgesteund. De combinatie van fronthef en een voorlader is ook mogelijk.
In de fronthef kan een borstel worden gemonteerd met als optie een hydraulische schuinverstelling. Ook is het mogelijk een opvangbak te monteren.

Ook is het mogelijk een fontschuif te monteren. Ook als optie een hydraulische schuinverstelling monteren.Er is voor de Iseki TM 3160 series een originele Iseki voorlader leverbaar. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 250 kg. De combinatie van een voorlader wanneer er een fronthef wordt gemonteerd is mogelijk. De voorlader wordt via een joystick bedien. Voor de voorlader is ook een palletvork en mestvork leverbaar.